Cowcleaner Koeborstel Duo

Cowcleaner Koeborstel Duo

Cowcleaner Koeborstel Duo


Het gebruik van de Cowcleaner koeborstel duo heeft veel voordelen. Zo kunnen luizen, mijten en andere andere parasieten worden verwijderd uit de huid. Een schimmelinfectie wordt verminderd of kan zelfs worden voorkomen.  
De Cowcleaner koeborstel duo draagt bij aan de  hygiëne, gezondheid en koecomfort. Het vee zal zich graag laten borstelen door deze volledig volautomatische Cowcleaner koeborstel duo. Door de 2 borstels die bestaan uit hoogwaardig nylon, welke garant staan voor een lange levensduur, komen de dieren tot ontspanning. De bloedsomloop wordt verbeterd door de grove haren van de borstel en het grote massagebereik. Dit verhoogt de stofwisseling. Wat de melkgifte en de vruchtbaarheid doet verhogen en het risico op uierontsteking verminderd. 

De Cowcleaner koeborstel duo beschikt over een nieuw ontwikkelde elektronica die zorgt voor een probleemloos en onderhoudsvrije werking. De flexibele montage besturing bevindt zich in een spatwater- en stofdichte behuizing. De bedrijfsstatus wordt weergegeven op een informatief display.
De Cowcleaner koeborstel duo is variabel in te stellen met een looptijd van 7,5 - 120s en veranderd na elke minuut van richting voor een gelijkmatige slijtage van de borstelharen. 
Verder beschikt de Cowcleaner koeborstel duo over een veiligheidsuitschakeling (draaimomentafhankelijk) en is direct klaar voor een aansluiting op een 230V- stopcontact.


Specificaties:

Elektromotor: 230V/ 50Hz
Motor vermogen: 0,37KW
Draaisnelheid: 60 toeren p/m
Benodigde inbouwbreedte: ca. 110cm
Gewicht: 140kg
Afmeting (hxlxb): 115x105x40
Looptijd: instelbaar

Bij afname van 2 stuks of meer is de prijs per stuk € 1750,-Let op! Gratis verzending is voor dit product niet mogelijk. Alleen bij afhalen betaalt u geen verzendkosten. General
Location
SKU 18820

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 5978
  • Merk: Kerbl
  • Model: 018820
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.850,00
  • 2 of meer € 1.750,00

Tags: Cowcleaner koeborstel duo, cowcleaner, koeborstel, duo, koecomfort, hygiene, gezondheid, stofwisseling, parasieten, mijten, luizen, vacht, vachtverzorging, huidverzorging, borstelen, geborsteld, veeborstel, veeborstels, koeborstels, huidconditie, roterend, cow, cleaner, cow-cleaner, bloedsomloop