Cowcleaner Swing Koeborstel

Cowcleaner Swing Koeborstel

Cowcleaner Swing Koeborstel


Omschrijving:

Vachtverzorging is niet alleen goed voor rust en comfort, maar geeft ook hygiene.  Ingedroogde mest, huidschilfers en eventuele parasieten kunnen jeuk en irritatie veroorzaken.  Koeien met jeuk en irritatie zijn onrustiger en brengen onrust in de koppel.
Met de Cowcleaner Swing Koeborstel is dit verleden tijd.  De Cowcleaner Swing Koeborstel is een verticaal roterende pendelveeborstel die koeien de kans geeft extra aandacht te besteden aan de verzorging van de vacht en huid. Het stimuleert de bloedsomloop en vermindert de stress. 
De Cowcleaner Swing koeborstel kan in alle richtingen 70 graden wentelen. Dit grote bereik zorgt ervoor dat de koe zowel zijn rug, hoofd als achterwerk grondig kan borstelen.  Maar ook de flanken van de koe zijn volledig te bereiken door de uitzonderlijke verticale ophanging. Hierdoor zullen de koeien zich comfortabeler voelen.
Doordat de borstel bij elke opstart automatisch de andere richting uitdraait kunnen de koeien de haren niet platduwen.
Bij overdadige weerstand zorgt de blokkeerbeveiliging ervoor dat de borstel stopt en automatisch de andere kant gaat uitdraaien. 


Specificaties:

Afmeting borstel: 50x100cm
Gewicht: 80kg
Spanning: 220volt/ 50hz
Montagehoogte: 70cm afstand van de onderkant borstel

Bij afname van 2 of meer is de prijs per stuk € 1325,-


Let op! Gratis verzending is voor dit product niet mogelijk. Alleen bij afhalen betaalt u geen verzendkosten. 

General
SKU 18770

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha
  • : 5561
  • Merk: Kerbl
  • Model: 018770
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 1.437,50
  • 2 of meer € 1.325,00

Tags: cowcleaner swing koeborstel, cowcleaner, swing, koeborstel, vachtverzorging, huidverzorging, irritatie, jeuk, parasieten, borstelen, geborsteld, hygiene, veeborstel, veeborstels, koeborstels, vacht