Trycop Farm O San 3.5kg

Trycop Farm-O-San 3.5kg


Veel kalveren krijgen in de eerste levensweken te maken met aandoeningen van het spijsverteringskanaal. Trycop bevordert de gezondheid van het maag-darmstelsel wanneer het kalf kwetsbaar is.

Naar schatting krijgt 25% van de kalveren in de eerste levensweken te maken met spijsverteringsproblemen en meer dan 50% van de kalversterfte wordt hiermee in verband gebracht. Een goede darmgezondheid bij de pasgeboren en jonge kalveren bereikt met door middel van een goed preventieprogramma. 


Toediening:

Het is belangrijk dat onmiddellijk na de geboorte van de kalveren wordt gestart met toediening van Farm-O-San Trycop om de darmgezondheid en immuniteit in een zo vroeg mogelijk stadium te stimuleren. Dien daarom 30 gram Farm-O-San Trycop toe aan de eerste biest en ga verder met een dosering van 20 gram Farm-O-San Trycop per dag (10 gram per voeding wanneer twee keer per dag gevoerd wordt) gedurende een periode van 10-21 dagen.


Eigenschappen:

Farm-O-San Trycop bevat stoffen die de darmgezondheid en immuniteit bevorderen. De eiwitten in Farm-O-San Trycop vormen een beschermlaag op de darmwand. 


Voordelen Trycop:

Bevordert een gezonde spijsvertering
Bevordert de immuniteit


Werkzame stoffen:

Dextrose
Gedroogde eipoeder

General
Location
SKU

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Trycop Farm O San 3.5kg

  • : 830
  • Merk: Farm-O-San
  • Model: 203
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 95,00

Tags: trycop, farm-o-san, kalveren, spijsverteringsstelsel, maag-darmstelsel, spijsverteringsproblemen, farmosan, darmgezondheid