Over ons

Van de Belt Agri Service is dé leverancier voor uw agrarische benodigdheden. Wij leveren vanuit onze vestiging in Donkerbroek direct aan voornamelijk melkveehouders. Van de Belt Agri Service is opgestart in 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Met drie auto's op de weg beleveren wij met een vast routeschema Friesland, Groningen, Drenthe en Noord-Duitsland. 


Wij bieden een compleet assortiment voor u als veehouder aan. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor diverse diergezondheidsproducten, onder andere bolussen, hoef en klauwverzorging, huid en wondverzorging, luchtwegproblemen, uierverzorging, vitaminen, mineralen. Naast diergezondheidsproducten leveren wij ook kuilbenodigdheden. Zo hebben wij diverse soorten landbouwfolie en beschermkleden in ons assortiment. Daarnaast zijn wij ook het inleverpunt voor landbouwplastic. Ook voor stalbenodigdheden, kalverhokken, bestrijdingsmiddelen, weide-afrastering, werkkleding en cadeau-artikelen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Van de Belt Agri Service is voornamelijk gespecialiseerd in diergezondheidsproducten, samen met onze leveranciers adviseren en begeleiden wij onze klanten. Daarnaast hebben wij in samenwerking met de producent, ons eigen productlijn 'Be-Napro' ontwikkeld. Deze producten zijn ontwikkeld op natuurlijke basis. Zo bevatten deze producten o.a. plantenextracten en etherische oliën. Deels hebben we gekeken naar bestaande producten en hebben wij deze verder door ontwikkeld. Denk hierbij aan energieproducten, calcium-fosfor bolussen, pijnbestrijding en opfokproducten voor kalveren. 

Naast de verkoop en advisering van de producten, geven wij ook cursussen op ons bedrijf. Zo kunt u bij ons in de wintermaanden de Agrarische BHV-Cursus volgen. Deze cursus is geheel gericht op de agrarische sector. Tijdens deze cursus zullen de aspecten EHBO en Brand behandeld worden. 

Alle producten op onze webshop kunt u thuis laten bezorgen of afhalen in onze winkel in Donkerbroek. De bestelling wordt gratis bezorgd bij een besteding vanaf 95 euro. Onder de 95 euro betaalt u € 6,95 aan verzendkosten. De producten die vandaag worden besteld, worden vandaag verzonden en in de meeste gevallen heeft u het product de volgende dag in huis.  

Voor uw agrarische benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres!
Wilt u ook graag een bezoek van ons? Vul dan het contactformulier in en wij zullen u ook meenemen in onze route.


Neem ook eens een kijkje op ons bedrijf!


Openingstijden:
Ma t/m Vrij    16.00 - 18.00 uur


Gegevens:
Van de Belt Agri Service
Leidijk 18
8435 VG Donkerbroek
E-mail: info@beltagri.nl

Tel. nr: Rien van de Belt (eigenaar): 0654901435

Tel. nr: Nynke Sinnige (webshopbeheerder): 0622143028
(Bereikbaar op werkdagen van 8.00-18.00uur)


KvK nr: 53265173
BTW nr: NL 8508.15.794.B.01