Het Team


    Rien van de Belt     
    Eigenaar/ vertegenwoordiger
    Rien van de Belt is de oprichter van het bedrijf. In 1995 is hij voor zichzelf begonnen onder de naam 'Van de Belt Agri Service'. Na  de Middelbare Landbouwschool is hij begonnen in de veehandel. Naast de veehandel is hij ook begonnen met het verkopen van     agrarische producten. Door diverse uitbreidingen in de verkoop van agrarische producten, is hij gestopt met de veehandel en     heeft hij zich volledig gericht op de agrarische producten. In 2012 is er gestart met de sloop van het oude bedrijfspand en in 2014     kon het nieuwe pand in gebruik worden genomen. 

    Contact: 06 54901435 
 

 

Nynke Sinnige
Commercieel medewerkster/ vertegenwoordigster
Sinds april 2014 is Nynke werkzaam bij Van de Belt Agri Service. Hiervoor heeft ze 3,5 jaar bij de Welkoop gewerkt. Naast haar werk bij de Welkoop heeft ze een half jaar als administratief medewerkster bij Global Fruit gewerkt. In juli 2013 heeft ze de opleiding Agrarische Bedrijfskunde aan Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden afgerond. Bij Van de Belt Agri Service verricht ze alle voorkomende werkzaamheden. Zo is ze verantwoordelijk voor de verkoop van de producten aan de melkveehouders in Zuid-west Friesland. Naast de verkoop regelt ze diverse zaken op kantoor. Zo doet ze de boekhouding voor het bedrijf.
Contact: 06 22143028


 

Hanna Lemmens - Edema
Marketing medewerker    
Hanna is deel van het team van Van de Belt Agri Service sinds augustus 2018. Na de opleiding Communicatie aan de NHL te Leeuwarden, werkte zij 6 jaar lang als online marketeer bij ECOstyle. Hanna is opgegroeid op een agrarisch bedrijf. Haar man heeft samen met zijn ouders een akkerbouwbedrijf, waar o.a. gewassen zoals: suikerbieten en mais geteeld worden. Bij Van de Belt Agri Service is zij verantwoordelijk voor de webshop en voorkomende marketing werkzaamheden, zoals: campagnes, social media, drukwerk, etc. 

 
Henk Scherphof

Vertegenwoordiger
Henk is sinds augustus 2018 in dienst bij Van de Belt Agri Service. Na te zijn gestopt met zijn melkveebedrijf, startte hij met het fokken van jongvee. Zijn grote liefhebberij is het fokken van mooie koeien en tuigpaarden. In het weekend is hij vaak te vinden op de concoursvelden, waar hij zijn tuigpaarden uitbrengt in de sport. Als vertegenwoordiger bij Van de Belt Agri Service geniet Henk van het contact met melkveehouders. 


Contact: 06 83593972
Lianne Veenstra – Van der Lei
Webshop medewerker
Sinds mei 2019 is Lianne werkzaam bij Van de Belt Agri Service. Na de opleiding Administratief medewerker op het Friesland College te Heerenveen heeft ze 3 jaar bij een automaterialen bedrijf gewerkt als bezorgster. Later heeft ze nog bijna 4 jaar als gastouder gewerkt. Lianne is twee dagen in de week te vinden op kantoor bij Van de Belt Agri Service. Zij is vooral bezig met het verwerken van webshop orders en daarnaast doet ze ook een stukje boekhouding voor het bedrijf.         

Jantinus Hoving
Vertegenwoordiger
Jantinus is sinds februari 2020 in dienst bij Van de Belt Agri Service B.V. Jantinus is 33 jaar werkzaam geweest bij Abeos (voorheen AB Oost), eerst 13 jaar als bedrijfsverzorger en daarna 20 jaar als werkverdeler/accountmanager. Na een korte periode als chef werkplaats bij een mechanisatiebedrijf te hebben gewerkt, is hij als vertegenwoordiger aan de slag gegaan op de RECA bus vanuit Zuidwolde. Bij Van de Belt Agri Service B.V. zal Jantinus aan de slag gaan als vertegenwoordiger. Jantinus geniet van tevreden klanten en staat graag voor hun klaar.


Contact: 06 19280570