Het Team


    Rien van de Belt     
    Eigenaar/ vertegenwoordiger
    Rien van de Belt is de oprichter van het bedrijf. In 1995 is hij voor zichzelf begonnen onder de naam 'Van de Belt Agri Service'. Na     de Middelbare Landbouwschool is hij begonnen in de veehandel. Naast de veehandel is hij ook begonnen met het verkopen van     agrarische producten. Door diverse uitbreidingen in de verkoop van agrarische producten, is hij gestopt met de veehandel en     heeft hij zich volledig gericht op de agrarische producten. In 2012 is er gestart met de sloop van het oude bedrijfspand en in 2014     kon het nieuwe pand in gebruik worden genomen. 

    Contact: 06 54901435 
 

 

Nynke Sinnige
Commercieel medewerkster/ vertegenwoordigster
Sinds april 2014 is Nynke werkzaam bij Van de Belt Agri Service. Hiervoor heeft ze 3,5 jaar bij de Welkoop gewerkt. Naast haar werk bij de Welkoop heeft ze een half jaar als administratief medewerkster bij Global Fruit gewerkt. In juli 2013 heeft ze de opleiding Agrarische Bedrijfskunde aan Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden afgerond. Bij Van de Belt Agri Service verricht ze alle voorkomende werkzaamheden. Zo is ze verantwoordelijk voor de verkoop van de producten aan de melkveehouders in Zuid-west Friesland. Naast de verkoop regelt ze diverse zaken op kantoor. Zo doet ze de boekhouding voor het bedrijf en is ze verantwoordelijk voor de webshop.

Contact: 06 22143028    Karin Bergsma

    Vertegenwoordigster
    Karin is sinds maart 2017 werkzaam bij Van de Belt Agri Service. In 2016 heeft ze de studie Diergezondheidszorg aan     Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden afgerond. Tijdens deze opleiding heeft ze veel kennis in de agrarische sector     opgedaan. Karin is opgegroeid op een melkveebedrijf en momenteel mesten ze thuis rosé kalveren. Bij Van de Belt Agri Service is     ze verantwoordelijk voor de verkoop van de producten aan de melkveehouders. Naast de verkoop zorgt ze ook voor de     advisering en begeleiding van de diergezondheidsproducten. Om de melkveehouder van een goed advies te voorzien, analyseert     ze de MPR-lijsten. Aan de hand van deze lijst worden de diergezondheidsproducten op de juiste manier ingezet.    

    Contact: 06 57189911
 


Minke Balm
Algemeen medewerkster
Sinds oktober 2016 is Minke werkzaam bij Van de Belt Agri Service. In 2006 heeft ze de opleiding Paardenhouderij/ Management aan AOC-Friesland in Leeuwarden afgerond. Op het moment volgt ze de opleiding Bedrijfsadministratie. Minke is opgegroeid op een agrarische bedrijf en van jongs af aan is ze actief in de paardenwereld. Zo traint ze diverse paarden. Binnen Van de Belt Agri Service is ze verantwoordelijk voor het magazijn. Zo zorgt ze dat de auto's elke dag weer bijgeladen worden, verwerkt ze de binnenkomende bestellingen en zorgt ze voor de inkoop van de producten. Elke vrijdag heeft ze haar bezorgdag, deze dag bezorgt ze alle naleveringen bij de melkveehouders. Naast het magazijn is Minke ook op het kantoor te vinden. Hier doet ze diverse administratieve werkzaamheden.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         Hanna Lemmens - Edema
Marketing medewerker    
Hanna is deel van het team van Van de Belt Agri Service sinds augustus 2018. Na de opleiding Communicatie aan de NHL te Leeuwarden, werkte zij 6 jaar lang als online marketeer bij ECOstyle. Hanna is opgegroeid op een agrarisch bedrijf. Haar man heeft samen met zijn ouders een akkerbouwbedrijf, waar o.a. gewassen zoals: suikerbieten en mais geteeld worden. Bij Van de Belt Agri Service is zij verantwoordelijk voor een groot deel van de marketing werkzaamheden.

 
Team van de Belt Agri Service


(van links naar rechts)
Sonja Beers, Karin Bergsma, Nynke Sinnige, Minke Balm, Hanna Lemmens - Edema, Henk Scherphof en Rien van de Belt