Over ons

Van de Belt Agri Service


Van de Belt Agri Service is dé leverancier voor uw agrarische benodigdheden. Wij leveren vanuit onze vestiging in Donkerbroek direct aan voornamelijk melkveehouders. Van de Belt Agri Service is opgestart in 1995 en is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf. Met vier auto's op de weg beleveren wij met een vast routeschema Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Noord-Duitsland.

Het assortiment

Wij bieden een compleet assortiment voor u als veehouder aan. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor diverse diergezondheidsproducten, onder andere bolussen, hoef en klauwverzorging, huid en wondverzorging, luchtwegproblemen, uierverzorging, vitaminen, mineralen. Naast diergezondheidsproducten leveren wij ook kuilbenodigdheden. Zo hebben wij diverse soorten landbouwfolie en beschermkleden in ons assortiment. Ook voor stalbenodigdheden, kalverhokken, bestrijdingsmiddelen, weide-afrastering, werkkleding en cadeau-artikelen bent u bij ons aan het juiste adres!


Eigen productlijn Be-Napro

Van de Belt Agri Service is voornamelijk gespecialiseerd in diergezondheidsproducten, samen met onze leveranciers adviseren en begeleiden wij onze klanten. Daarnaast hebben wij in samenwerking met de producent, ons eigen productlijn 'Be-Napro' ontwikkeld. Deze producten zijn ontwikkeld op natuurlijke basis. Zo bevatten deze producten o.a. plantenextracten en etherische oliën. Deels hebben we gekeken naar bestaande producten en hebben wij deze verder door ontwikkeld. Denk hierbij aan bolussen voor melkvee, hoef en klauwverzorging, energiehuishouding en producten voor de kalveropfok. De grondstoffen die in onze producten worden gebruikt, komen rechtstreeks uit de natuur. Een voorbeeld van zo'n grondstof die uit de natuur komt is de wilgenbast. De wilgenbast is een natuurproduct dat al duizenden jaren gebruikt wordt vanwege de vele werkzame stoffen die er in zitten en de werking bij pijn en koorts. 

Bezorgen en afhalen

Alle producten op onze webshop kunt u thuis laten bezorgen of afhalen in onze winkel in Donkerbroek. De bestelling wordt gratis bezorgd bij een besteding vanaf 95 euro (uitgezonderd volume verzendingen). Onder de 95 euro betaald u € 6,95 aan verzendkosten. De producten die vandaag worden besteld, worden vandaag verzonden en in de meeste gevallen heeft u het product de volgende dag in huis. 

Betaalmogelijkheden

Via onze webshop kunt u veilig betalen met iDEAL, Maestro, CreditCard, MisterCash/Bankcontact en Paypal. Daarnaast kunt u (bij afhalen) contant betalen.

Voor uw agrarische benodigdheden bent u bij ons aan het juiste adres!

Wilt u ook graag een bezoek van ons? Neem dan contact op met ons.