Bezorgen en bestellen tijdens de feestdagen

Gepost door vdbelt 23-11-2020 0 Reactie(s)

Tijdens de komende feestdagen wordt er mede vanwege Corona extreme drukte verwacht bij de pakket bezorgdiensten in Nederland. Ons advies is dan ook: bestel op tijd! Wij zorgen er graag voor dat uw pakket op tijd bij u thuis is. Ook onze leveranciers zullen tijdens de feestdagen gedeeltelijk of geheel gesloten zijn, in combinatie met de verwachtte extreme drukte bij de verschillende bezorgdiensten kunnen wij de snelle levertijd die u van ons gewend bent niet garanderen. 

Onze verzender hanteert voor de komende feestdagen de volgende aangepaste bezorg- en levertijden: 

  • Plaatst u op donderdag 24 december een bestelling dan wordt deze niet eerder bezorgd dan maandag 28 december. 
  • Op Eerste Kerstdag vrijdag 25 december verzenden wij geen bestellingen. 
  • Plaatst u op woensdag 30 december een bestelling dan wordt deze zeer waarschijnlijk op donderdag 31 december bezorgd. Wanneer het bezorgmoment na 18.00 uur zal plaatsvinden dan wordt de aflevering verschoven door onze verzender en ontvangt u de bestelling niet eerder dan zaterdag 2 januari.
  • Op Oudjaarsdag donderdag 31 december verzenden wij geen bestellingen.
  • Op Nieuwjaarsdag vrijdag 1 januari verzenden wij geen bestellingen.  

Patura
Wilt u een bestelling plaatsen van het merk Patura? Plaats dan uw volledige bestelling voor woensdag 23 december. Indien het product op voorraad is bij onze leverancier wordt deze nog voor de kerst geleverd. Latere bestellingen worden hoogstwaarschijnlijk uitgeleverd in kalenderweek 2 van 11 tot en met 14 januari 2021. 

Laat een reactie achter