Opzoek naar duurzame drinkbakken voor uw vee?

Gepost door vdbelt 19-06-2018 0 Reactie(s)

 

Een melkkoe drinkt graag gemakklijk en snel uit een schone drinkbak. Een frisse waterbak is zeer belangrijk als je weet dat een koe tussen de 80 en 100 liter water per dag kan opnemen. Drinkbakken dienen dagelijks gecontroleerd te worden op eventuele vervuiling van mest of voer.

 

In onze webshop is een groot assortiment drinkbakken verkrijgbaar, de inhoud van de drinkbakken varieert van een paar liter tot wel 1000 liter. Drinkbakken die aan de muur bevestigd kunnen worden in de stal en drinkbakken die geplaatst kunnen worden in de weide. In het assortiment vindt u weide drinkbakken, trog drinkbakken, lepel drinkbakken, buisventiel drinkbakken, vlotterventiel drinkbakken en lepelventiel drinkbakken.

 

 

Eco drinkbak 2 liter

De Eco drinkbak is verkrijgbaar met twee typen vlotters, namelijk een opella vlotter en een vlotter ventiel. De drinkbak heeft een dubbele kunststof rand die extra stevigheid biedt. De vlotter is afgedekt met een plastic deksel, deze deksel is eenvoudig te openen voor onderhoud en schoonmaken. De Eco drinkbak heeft een uitloop waardoor deze gemakkelijk te legen is. 

  • Capaciteit: 2 liter
     
  • Afmetingen: 311 x 210 x 235 mm
     
  • Kleur: Groen

 

 

 

 

 

 

Dubbelwandige ventieldrinkbak 2 liter

De dubbelwandige ventielwaterbak is zeer duurzaam en sterk, voorzien van een ventiel dat zorgt voor ruime hoeveelheid drinkwater. Geschikt voor wandmontage en voorzien van vier bevestigingspunten. Vervangingsonderdelen zijn los verkrijgbaar. De drinkbak is gemakkelijk te installeren en schoon te houden. 

  • Capaciteit: 2 liter
     
  • Afmetingen: 254 x 254 x 230 mm
     
  • Kleur: Groen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kantelbare drinkbak Dumpy 

De kantelbare drinkbak Dumpy is voorzien van een dubbele wand waardoor de drinkbak sterk en duurzaam is. De drijvende vlotter wordt beschermd door een rvs deksel. De kantelbare drinkbak is gemaakt van polythyleen, hierdoor is de waterbak vorstbestendig. De drinkbak is geschikt voor zowel binnen én buiten. Extreem sterk, slagvast en bestand tegen agressief gebruik. 

  • Capaciteit: 3,5L
     
  • Afmetingen: 340 x 230 x 360 mm
     
  • Kleur: Blauw

 

 

 

 

 

 

Weide waterbakken

 

 

Dubbele drinkbak 100 liter

De dubbele drinkbak heeft een capaciteit van 100 liter, is sterk en duurzaam. De drinkbak is geschikt voor zowel binnen als buiten en gaat jaren mee. De drinkbak is eenvoudig zelf te installeren en te onderhouden. Voorzien van een hogedrukvlotter en een dubbel reservoir kan de drinkbak tussen twee weides worden geplaatst.

  • Capaciteit: 100 liter, ook verkrijgbaar in 136 liter
     
  • Afmetingen: 915 x 356 x 330 mm
     
  • Kleur: Zwart

 

 

 

Dubbele drinkbak Fast Fill 136 liter

De dubbele drinkbak Fast Fill is uitgerust met een vlotter met een zeer hoge capaciteit. De drinkbak is robuust gebouwd en zeer gemakkelijk in onderhoud. Daarnaast is de drinkbak bestand tegen buitentemperaturen onder nul. Ook deze drinkbak heeft een dubbel drink reservoir waardoor deze in twee weides kan worden geplaatst. Voor de dubbele drinkbak fast fill geldt dat losse vervangingsonderdelen verkrijgbaar zijn.

  • Capaciteit: 136 liter, ook verkrijgbaar in 400 liter
     
  • Afmetingen: 1250 x 475 x 310 mm
     
  • Kleur: Zwarte bak met gele deksel

 

 

 

 

 

 

Ovale drinkbak Fast Fill 600 liter

De ovale drinkbak Fast Fill is een robuuste drinkbak uitgerust met vlotter met hoge capaciteit. Deze drinkbak is bestand tegen buitentemperaturen onder nul en gemakkelijk in onderhoud, de vlotter is namelijk eenvoudig te bereiken via de afsluitbare gele deksel. Losse onderdelen zijn verkrijgbaar.

  • Capaciteit: 600 liter, ook verkrijgbaar in 800 liter en 1000 liter
     
  • Afmetingen: 1610 x 1180 x 840 mm
     
  • Kleur: Zwarte bak met gele deksel

 

 

 

 

 

 

 

 

Patura Platte Kantelbare drinkbak 

De platte kantelbare drinkbak van patura is gemaakt van RVS en is veilig voor dieren, door dat de drinkbak geen scherpe randen/hoeken heeft. Weinig water verlies door ondiepe drinkbak, grote wateroppervlakte en snelle watervoorziening van maximaal 40 liter/mm bij 5 bar. Drinkbak is geschikt voor wandmontage en tevens voor rondpompsystemen. Wateraansluiting kan zowel rechts als links worden aangesloten, door het ventiel te verplaatsen. De drinkbak is zeer geschikt voor grotere groepen vee. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer waterbakken? Klik hier.

 

Laat een reactie achter