Veelgestelde vragen over drenchen

Gepost door vdbelt 02-11-2021 0 Reactie(s)

Hoe gebruik ik een drencher?

Ons meest verkochte product voor het drenchen van water direct in de pens is de Cow Drencher. Dit is een professionele pomp, waarbij je niet alleen de vochtbalans van de koe snel kunt optimaliseren. Maar ook het gebruik na het afkalven met toevoeging van een aanvullend diervoeder is aan te raden. De leverancier van de Cow Drencher maakte een duidelijke instructiefilm over de inzet van de Cow Drencher https://youtu.be/VdYGKOCBUjg

Drenchen met een elektrische drench gaat op een soort gelijke manier. Echter is het inzetten van de pomp natuurlijk anders.


Welke vitamines en mineralen kan ik gebruiken bij een drenchpomp?

Er zijn verschillende vitamines en mineralen die als aanvullend diervoeder ingezet kunnen worden. De meeste van deze aanvullende diervoeders zijn op basis van poeder en worden gemengd met water waarnaar ze gedrenchd kunnen worden. 

U vindt het aanbod van onze producten voor het drenchen hier.


Elektrisch of handmatig drenchen?

Het voordeel van een elektrische drench t.o.v. van een handmatige drench is vooral het feit dat het minder fysieke inspanning kost. Daarnaast kan er hierdoor veel sneller gewerkt worden. In ons assortiment hebben wij de Drench it mobile als elektrische drenchpomp. 

Laat een reactie achter